Pretraga

28.00 €
POLYTRON MTC - Koncentrat za obradu metala (Aditiv za ulje POLYTRON MTC)

QR CODE
Automobili
Objavljeno 2 godina prije
40 pregleda

28.00 €
POLYTRON MTC - Koncentrat za obradu metala (Aditiv za ulje POLYTRON MTC)

QR CODE
Automobili
Objavljeno 2 godina prije
40 pregleda

Opis oglasa

Koncentrat za obradu metala POLYTRON MTC (Aditiv za ulje POLYTRON MTC), odličan poboljšivač podmazivanja, znanstveno je otkriće u tehnologiji mikro-podmazivanja. Sadrži znanstveno osmišljenu formulu koja pokriva sve metalne površine mikroslojem koji je otporan na oštećenja te drastično smanjuje oštećenja i trošenje čime pruža potpunu zaštitu motoru prilikom pokretanja pri niskim temperaturama. Značajno produžava rok trajanja motora, povećava kompresiju i ekonomičnost potrošnje goriva. Smanjuje oslobađanje topline prilikom rada motora i smanjuje buku. Smanjuje potrošnju ulja i ispuštanje plinova. Štiti motor u slučaju gubitka ulja ili nefunkcioniranja sustava za hlađenje. Proizveden je 100 % na bazi nafte i ne sadrži krute čestice koje bi mogle uzrokovati onečišćenja. Kompatibilan je sa svim vrstama motornih ulja. Preporuča se za sve vrste benzinskih i dizel-motora, električne generatore, poljoprivredne strojeve i sve druge strojeve koji se pokreću dvotaktnim motorima. Također se preporuča kod hidrauličnih sustava, kučišta mjenjača, automatskih mjenjača, diferencijala, ležajeva i ležajnih kompozicija,  cestovne opreme, poljoprivrednih strojeva, željezničke opreme i rudničke mehanizacije, uređaje za bušenje, naftne i vodene izvore alatne mašine. https://www.polytron.org

okili profil

okili
okili Registrovan prije 7+ mjeseci Zadnji puta online 7 mjeseci prije
Opis prodavca Prodavac nije ostavio opis Sremska Mitrovica, Vojvodina, Serbia

Kontaktiraj okili (prodavca)

  Vi morate se prijaviti ili registrirati sa novim accountom da biste kontaktirali oglašivača.
  Da se zaštitimo od zabranjenih aktivnosti, mi ćemo provjeriti vaše poruke, prije nego primalac dobije iste, ili ćemo ih blokirati, ako bude potrebno.

  Drugi oglasi ovog prodavca

  Komentari

  Nema komentara, budite prvi sa vašim komentarom!

  Detalji o prodavcu Detalji

  okili
  okili
  34 aktivnih oglasa
  Ne-profesionalni prodavac
  Registrovan prije 7+ mjeseci
  Zadnji puta online 7 mjeseci prije
  Kontakt Svi oglasi

  Mjesto oglasa

  Zagreb, City of Zagreb, Croatia

  Budi siguran!

  Nikada ne plaćajte unaprijed bez da ste prethodno vidjeli prodavca. Ni jedan ozbiljan prodavac neće tražiti novce unaprijed, prije nego što se sretnete i vi pregledate ponudu. Ako dobijete email sa slikom ličnih dokumenata to ne znači da ste utvrdili identitet prodavca. Platite kada se sretnete i vidite šta kupujete i u kakvom je stanju artikal.
  POLYTRON MTC - Koncentrat za obradu metala (Aditiv za ulje POLYTRON MTC) POLYTRON MTC - Koncentrat za obradu metala (Aditiv za ulje POLYTRON MTC)
  28.00 € POLYTRON MTC - Koncentrat za obradu metala (Aditiv za ulje POLYTRON MTC) od okili