Cijena: *
HHO Sistem za ustedu goriva

QR CODE
Autodijelovi
Objavljeno 1 godina prije
102 pregleda

Cijena: *
HHO Sistem za ustedu goriva

QR CODE
Autodijelovi
Objavljeno 1 godina prije
102 pregleda

Opis oglasa

Sistem proizvodi HHO gas koji u kombinaciji sa smesom goriva i vazduha pomaze vecem stepenu iskoriscenja goriva u motoru. Time se smanjuju necistoce u motoru kao sto su cadz i garez i samim tim utice da motor ravnomernije radi  i duze da traje.Sve ovo doprinosi ustedi goriva na vasem vozilu prosecno 20%. HHO Sistem moze da se koristi na svim motorima bez obzira koje pogonsko gorivo koriste.Elektronika koja upravlja i nadgledava hho generator je napravljena savremenim mikroprocesorom Atmel . Elektronika automatski prikazuje struju na displeju, regulise struju kroz generator tj. bez obzira na koncentraciju elektrolita, napon na akumulatoru, temperature...struja je uvek ista, nadgledava rad celog sistema i u slucaju da sistem ne radi kako treba obavestava vozaca i kao takva je jedinstvena na nasem trzistu.Detaljnije na web sajtu:  http:/www.srebrnavoda.biz/hho/Email: sistemhho@gmail.comTelefon/Viber:  064/29 67 008

pesica1 profil

pesica1
pesica1 Registrovan prije 1+ godina Zadnji puta online 1 godina prije
Opis prodavca Prodavac nije ostavio opis Niš, Central Serbia, Serbia

Kontaktiraj pesica1 (prodavca)

  Vi morate se prijaviti ili registrirati sa novim accountom da biste kontaktirali oglašivača.
  Da se zaštitimo od zabranjenih aktivnosti, mi ćemo provjeriti vaše poruke, prije nego primalac dobije iste, ili ćemo ih blokirati, ako bude potrebno.

  Drugi oglasi ovog prodavca

  Komentari

  Nema komentara, budite prvi sa vašim komentarom!

  Detalji o prodavcu Detalji

  pesica1
  pesica1
  3 aktivnih oglasa
  Ne-profesionalni prodavac
  Registrovan prije 1+ godina
  Zadnji puta online 1 godina prije
  Kontakt Svi oglasi

  Mjesto oglasa

  Niš, Central Serbia, Serbia

  Budi siguran!

  Nikada ne plaćajte unaprijed bez da ste prethodno vidjeli prodavca. Ni jedan ozbiljan prodavac neće tražiti novce unaprijed, prije nego što se sretnete i vi pregledate ponudu. Ako dobijete email sa slikom ličnih dokumenata to ne znači da ste utvrdili identitet prodavca. Platite kada se sretnete i vidite šta kupujete i u kakvom je stanju artikal.
  HHO Sistem za ustedu goriva
  Cijena: * HHO Sistem za ustedu goriva od pesica1